El-Musavvir İsminin Fazilet ve Sırları

El-Musavvir İsminin Fazilet ve Sırları

El-Musavvir isminin Ebced değeri (336); Zikir saati Pazartesi Ay’dır.

Pazartesi ay saati ise, güneş doğarken ilk saatlerde 01.00 ve 08.00 yaklaşık ikindi namazı sonrasıdır. Gece okumalarında ise tam saat 06.00’da yani gecenin tam yarısındadır.

1. EL-MUSAVVİR ismini belirtilen miktarda ve sağlam bir niyetle okuyan kimse dilediğini rüyasında görür. Okumayı gece herkes yattıktan sonra yapmak gerekiyor ve önce 1000 (bin) defa “Kâf, Hâ, Yâ, Ayn, Sâd” sonra da 3360 (üç bin üç yüz altmış) kere “YÂ MUSAVVİR”okumak lazım. Ayrıca, bir defa da istediği kişiyi göremezse üç, beş veya yedi tekrar edilmelidir.

2. Bu ismin en büyük özelliklerinden biri de, tıbbın dışındaki birtakım nedenlerden ötürü çocuğu olmayanlara faydalı olması ve bu isminin hürmetine yüce Allah’ın çocuk ihsan etmesidir. Olur mu? Olur.. Yalnız nasıl okunacağı da önemli.

3. Havas alimleri, “Çocuğu olmayan bir kadın 7 gün oruç tutup, iftar anında 21 kere “EL-MUSAVVİR” ismini zikretse kendisine yüce Allah çocuk ihsan eder. Erkek üç gün oruç tutup iftar anında 21 kere bu ismi bir bardak suya okuyup üflese ve içse, yüce Allah bu isminin bir gereği olarak o erkeğe çocuk ihsan eder” demişlerdir.

4. Bu ismin zikrine her gün 365 defa dikkatle ve itina ile devam eden kişi, yüksek ruhani varlıklarla ilişki kurup onlarla görüşebilir, yani onlar özel olarak görünebilirler. Daha kolay ve çabuk bir irtibat için ise Havas alimleri, “YA HÂLIK, YA BÂRİ, YA MUSAVVİR” isimlerinin birlikte okunmalarını tavsiye ediyorlar.
Daha yeni Daha eski