Es-Semi İsminin Fazilet ve Sırları

Es-Semi İsminin Fazilet ve Sırları

ES-SEMİ’isminin zikri (180) adettir. Zikir saati Müşteri, günü Perşembe’dir.

Perşembe müşteri saati ise sabah erken ve ikindi sonrasıdır; bu saatlerde okunabilir. Gece okumalarında ise akşamın ilk saati ile gece yarısıdır.

1. Bu ismi, kendine mahsus saatinde okuyan ve okumayı adet haline getiren kimseye, dost veya düşman, kadın veya erkek herkesten iyi ve doğru, sevindirici haberler gelir, istediği şeye kavuşur.

2. Zikrine devam eden kimsenin her türlü dilek ve duası kabul olur, istediğine kavuşur.

3. Kulağında sağırlık hasıl olan kişi, bir Salı günü, bu ismi şerifi temiz bir hatme yaprağına yazıp, halis badem yağı ile bozarak o yağdan kulağına damlatsa, Allah’ın izni ile iyileşir.

4. Tam bir itikat, sağlam bir niyet ve kuvvetli bir inanç ile 7 gün oruç tutup riyazet ve perhiz yaptıktan sonra bir kenara çekilerek ve her gün 180’i bir misli artırarak (180, 360, 540, 720..) şeklinde 40 gün zikrine devam eden kimse, Allah’ın izniyle ulvi (yüksek) ruhani varlıkların zikirlerini ve seslerini duyar hale gelir.

5. Herhangi bir kimsenin kalbini etkisi altına almak isteyen kişi, bu ismi aradaki soğukluk, kin, nefret ve düşmanlık gibi hususlar olsa bile bunların giderilmesi niyeti ile, seher vakti, (18.000) defa “YÂ SEMİ’” diye okuyan ve her yüzde istediği kimsenin isteğinin yerine gelmesi için dilekte bulunan kimse, istediği kişinin kalbini etkisi altına alır, kendine bağlar; sevgi ve ilgi hasıl olur ve dolayısıyla aradaki soğukluklar ve düşmanlıklar yok olup gider.

6. Perşembe günü kuşluk namazından sonra 500 kere zikretmeye devam eden kimsenin yaptığı hiçbir dua geri çevrilmez.
Daha yeni Daha eski